Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Pere Pèries

poesia música teatre musical narrativa

 • 38
  Mecenes
 • 91.5
  mensuals
 • 641.03
  total

Biografia

Per a que em coneguis una mica més:
Sóc músic i escriptor. Modern Musician pel Berklee College de Boston. 
També sóc membre de la AELC (Associació d'Escriptors en Llengua Catalana)

Com a músic solista he publicat SILKIAN i altres contes prohibits (2015) i una reedició al 2019 amb el títol de SILKIAN+.

Apart he tingut el privilegi de fer diferents col·laboracions, com per exemple la participació en l'àlbum NOTES BLAVES PER A L'AUTISME amb l'associació UNIVERS AGATHA.

He escrit, dirigit i presentat l'espectacle AKROSTIKUS per a la Fundació Joan Brossa (2015), amb la reconeguda soprano Núria Dardinyà i Raül Poblet, tenor de l'Orquestra Simfònica de Toulouse, entre d'altres artistes, a l'Espai Brossa a Barcelona.

Em van concedir el premi del públic del III edició del Festival Audiovisual Miquel Obiols, per la música del curtmetratge CICLES de Pei Iborra.

També he composat la banda sonora del curtmetratge THE RAPPTOR, de Steven Hunyi. 

I al maig de 2019 s'ha estrenat el meu primer musical JO, JO, JO, EL MUSICAL QUE PARLA DE TU, amb gran èxit de públic i de crítica, en el que he pogut exercir les tasques d'escriptura, composició i direcció.

Com a escriptor, he estat l'autor de la idea i coautor del llibre TUITPOEMES i altres tuiteries juntament amb Cristina Company (Ed. Ganzell, 2014). He estat artista convidat al festival POESIA DES DELS BALCONS (2015), a Cornudella de Montsant. Vaig rebre el premi POEMESTIU (2016), de l'Alt Empordà, i el premi NEUROSI al millor relat, per NOSCE TE IPSUM (2016), amb la publicació del mateix.

També he estat publicat com a finalista en altres certamens literaris.

QUÈ ESTIC PREPARANT?
Ara preparo un nou poemari per a presentar-lo el proper Sant Jordi. 

Apart, estic escrivint un segon musical, de petit format, per una companyia de teatre. Aquesta obra farà una reflexió necessària i divertida sobre les relacions humanes i, en concret, les de parella.

També preparo una comèdia tribut amb números musicals, per a presentar a dues productores de renom.

Altres projectes són la realització d'un llibre il·lustrat d'autor amb una idea trencadora i pionera, mai feta abans.

I per a finals de 2020 un espectacle multidisciplinar amb col·laboradors de primera línia, sobre la història de l'univers femení. Un espectacle 100% dona. 

En l'horitzó planegen dos guions cinematogràfics, el primer d'abast català i el segon amb projecció internacional, basats en temes profundament catalans.

Tot això necessita de temps i diners. Aquí és on s'agrairà la teva aportació a fer gran el nostre espai, aquest metre quadrat en defensa de la cultura en català.

Estadístiques generals

 • 38
  Mecenes
 • 91.5
  mensuals
 • 641.03
  total
 • 526
  Publicacions
 • 54
  et segueixen
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat